Sunday, February 5, 2012

buku

hallo halloo..

Tiba-tiba kita dah masuk bulan februari ea? Azam nya konon nak more blogging ini tawun tapi kelaut jugak nampaknya. Hahaha..

Awal tahun ni kemain busy di opish. Bos ku tetiba di serang panick attack bila keluar berita audit nk mai bertapa 2 bulan di opish. Kami pun kena kerahan tenaga untuk menyiapkan editing monograph yg dijanjikan tahun lepas! Muahahaha.. terkangkang kami duk mengedit 3 hari 3 malam. Uhuks!! Nasib baik la masing-masing tabah orangnya. Hehehe..

Lps tu duk sibuk dengan penetapan SKT. Ahaks! Penetapan SKT di RnD mmg camtu lah. Tetiap tahun sentiasa havoc! Tahun ni masih bz dgn cik MURNI. Ada jugak dijemput menyertai geng-geng projek baru dan diumpan dgn gaji menanggung disana. Hmmm.. takpe lah. Kerja sendiri pun dah cukup byk.

Ni apehal jalan cerita tak sama dengan tajuk nih? Hahahaha.. well.. baca aje lah seadanya ea ;-)

Nak cerita pasal buku sebenarnya. Aku dah makin rimas dgn buku-buku yg semakin menggunung nih. Banyak btul yg blom dibaca sebenarnya. Hahaha.. tu la nafsu nafsu. Kesukaan nombor 5 mmg suka pegi book fair. Last year pergi big bad wolf book fair kt mines. Borong 10+ buku. Tahun ni pergi karnival karangkraf borong 10 buku lg. Pegi times book fair kt Viva Homes.. sebbaik pergi time blom gaji.. beli 2 buku aje. Adei.. I really need a real book shelf. I need space!!!

So many books to read and so little time.. T_T sad sad sad..

2 comments:

dhiera said...

perghhh...banyak ye beli buku!!!
saya yang bulan lepas beli tiga pun ada 1 lagi xbaca. hehehe

salam perkenalan!

cik-zura said...

salam perkenalan :)
itu lah nya. buku yg nak dibaca ada berderet2..
semoga tabah menghabiskan bacaan semuanya.. huhu