Monday, July 11, 2011

MRT logo contest

Selingan......

For all you know, hasrat Malaysia untuk mempunyai MRT adalah 100% kompom. Dah mula meninjau tapak laluan dengarnya. Huhuhu.. bagus lah. Walaupun aku tak pernah naik MRT (please take note that MRT dan LRT adalah dua benda yg berbeza) tapi tetap teruja lah... ntah mcm mana pulak rupanya ya... adakah hensem ala futuristik atau klasik mcm gerabak KTM? hahaha... sama-sama kita nanti kan..

Tiba-tiba.. kelmarin dapat sms from one of the bosses kat ofis tu. Rupa-rupanya belio telah menyertai MRT logo contest dan memohon jasa aku yang baik lagi comel ini untuk mem'vote' logo belio. Ooooooo... ada logo contest rupanya. Aku ni tangan pengkor.. tak kreatif nak design-design logo nih. Tukang komen pandai lah.

The contest started on 3rd July and will ended on 3rd August 2011. Sapa-sapa pun buleh join. T & C bleh baca kat sini [klik]. Info lanjut plak bleh baca di sini [klik].

Fuhhhh... to-date.. dah ada 1,000 +/- penyertaan yg dah upload walaupun pertandingan baru bukak seminggu. Macam-macam gaya ada. Ada yang hebat dan canggih gila... ada yg sempoi ya amat.. ada yg mcm zaman 80an pun ada.. ada yg mcm kanak-kanak rebina punya lukisan pun ada...

Jadi... jika anda mmg kaki contest dan mmg superb designer.. marilah beramai-ramai join contest nih!! Hadiahnya bleh tahan.. RM10,000!!! fuyoooo!!! hahahaha.. createlah seberapa banyak logo yang terdaya then upload. Kalo comel.. aku bleh tolong vote. Hahaha..

Diantara logo yg aku rasa bleh blah lah..
and ada banyak lagi yg aku sendiri pun dah lupa yg mana satu aku vote. wakakakakakaka... rambang mata dah bila tgk ada byk yg cantik-cantik.. ngeeeee..

marilah vote beramai-ramai di sini [http://www.kvmrt.com.my/contest/]... undi adalah sangat tidak rahsia!!! hahahaha.. sila jangan undi logo yg tidak cantik dimata anda kerana anda sudah pasti tidak mahu MRT di negara anda mempunyai logo yg buruk.. hihihihi..

good day everyone!

No comments: