Monday, October 20, 2008

working

Hari ni start keje semula selepas 2 minggu cuti sakit. Yay! Bukan seronok ape.. tapi seronok sebab dapat keluar dari kebosanan di rumah.

Cuti 2 minggu ni ok la. Takde la bosan sangat sebenarnya sebab Danish dan Irfan ada kat rumah. Kalo aku duduk cuti 2 minggu sorang2 kat umah.. mau bosan tahap dewa punya.

Sepanjang cuti.. aku mengabehkan menonton 2nd season Big Love yang baru nak keluar kat HBO this end of month. Lepas tu aku abehkan Gilmore Girl's season 5 and 6. Sekarang tgh pulun nak abehkan seaoson 7 (final season) tp nampak gaya cam lambat sket ar sbb dah start keje. Habeh semua CSI dan numb3rs yang repeat dan non repeat yang belom tengok sume aku khatam. Grey's Anatomy, Ugly Betty dan Desperate Housewives jer blom khatam. Takpe la.. nanti aku borong boxset lagi.

Huhuhuhu.. masuk keje rasa cam teruja je. Lebih2 lagi my relationship is back to normal and i can say that it seems like going somewhere. Opss.. takleh cite byk2. Takot bad luck plak kang. Lagipun untuk mengelak daripada terlalu excited. Kalo tak jadi kang.. sedih plak. Ngehehe..

1 comment:

madkantoi said...

layannn,,
best nyerr ko layan cutiieeeee...