Monday, January 5, 2009

Happy 4th Birthday To Danish

Mohamad Danis Hafiz... My 2nd nephew turns 4 last Saturday on January 3rd. Excited betul nak tiup kek. Our family routine.. kalo celebrate birthday Irfan or Danish.. mmg kena celebrate dua-dua skali sbb nanti bergaduh or salah sorang akan kecik ati. Haiii macam-macam budak2 skang.

Aku sampai umah dari Alamanda dalam Pukul5.30. Kak Long sms bgtau dia tengah hangin sbb dia still tgh tunggu Along tak sampai2. Adei la.. last-last aku la yang kena masak bihun tu.

Sebbaik bihun goreng je. Kalau kena buat Laksa ke.. Nasi Beriyani ke.. garu kepala gak la aku dibuatnya. Hahaha.. Faze jadi tukang kacau rencah. Main taram je campak2 sume benda dalam kuali. Harap-harap sedap lah.. Puhhhhh..!! Hahahaha..

Pukul8.30 start makan-makan. Adik beradik Kak Long sume datang. Banyak gak hadiah si Danish dapat. Huhuhu jeles gak la. Tingat kita kecik2 dulu. Mana ada majlis tiup2 lilin macam ni. Hadiah best2 cam ni pun jangan harap la nak dapat. Hahaha.. nostalgia :D

So.. Happy Birthday Danish. Mak Ngah love you!!! Rajin-rajin pi sekolah. Jangan buas-buas sangat. Dengar ckp teacher. Degil-degil nanti Mak Ngah rotan!!! Hahahahaha..

Oh ya.. Happy 29th Birthday to my friend SURAYA. May god bless you and happy always (I sucks in greeting people.. ye tak?)

2 comments:

insan said...

happy besday danish.. dengar pesan mak ngah tu yer... walau pun mak ngah cm tu, tp dia baik orgnya (ye ke???) hahahahaha

::Cikgu Liza:: said...

beb.. what happened.. lame tak update blog...