Saturday, January 17, 2009

tadak mood

Lama rupanya aku tak update blog. Bz? Takde la sangat.. tiap hari pi keje bukannya ada keje sangat pun nak dibuat since gap antara meeting aku lama sgt. Sume keje dah siap awal.

Bila time tadak keje nih.. mood keje pun kurang. Makan gaji buta je tiap2 hari. Main game, selak-selak fail, draf surat, layan dvd boxset sex n the city season 2, pi makan sejam, lepak sembang2 dgn anak buah yg bz buat SKT dan laporan prestasi tahunan, sms org yang terchenta, buat2 sibuk... zzzzzzz...

Arghhh bosannya hidup aku..!!!

Terpikir gak nak apply bertukar ke bawah bukit Cameron ni.. balik KL. Tapi sapa pulak nak tukar suka sama suka dgn aku kat tempat jin bertendang nih. Isk.. mula la terasa cam nak benti keje jer nih. Uwaaa..

2 comments:

::Cikgu Liza:: said...

mintak tkr mcm aku nih tak leh ek?.. kena tukar suka sama suka gak ek?.. kalau saja2 nak tukar balik kmpg tak leh ek?

cik-zura said...

sukar la nak dapat.. kena tunggu kekosongan..

kalo nk cepat.. kena cari org nk tukar suka sama suka..

:(