Monday, January 5, 2009

Sheikh Muzaffar

Jalan-jalan di Alamanda Putrajaya hari Sabtu lepas. Aku pi cari hadiah untuk Danish. Hajatnya nak beli set Thomas n Friends tu. Memandangkan Irfan dan Danish dah ada yang starter set so aku pun decide nak beli yang medium set. Parents dorang pun beli tambahan satu lagi kawan kepada Thomas which is Ben/Bill. Faze pun beli kawan Thomas which is James. Aku cakap kat Kak Long.. lama-lama satu set Island tu si Irfan dan Danish kumpul. Hahahaha..

Tengah jalan-jalan tu nampak mcm small stage kat tingkat atas. Oooo ada session Sheikh Muzaffar jumpa dengan peminat or promo session utk new release book by himself. Aku dan Faze pun sempat la menyelit kat tengah ramai2 orang nak snap gambo. Kalau nak amik gambar dgn Dr SM kena la beli buku. Hahaha.. takpa la.. tadak mood nk baca buku skang nih.

Meh tengok close-up SM ;-) mmg jambu dalam gambo. But sorry.. He's taken ;-)