Monday, October 5, 2009

taman bahagia hati kembang

Stesen LRT Taman Bahagia tiada kena mengena dengan ini entry. Hahaha.. yang pasti saya sangat bahagia saat ini..

Hari Sabtu lepas aku call chenta sebagaimana biasa. Tengok2 Andy his bestfriend yang angkat. Kelakar sebenarnya kalau chenta bagi aku bercakap dengan kawan2 dia sbb semuanya tak reti ckp omputeh... dibantainya ckp Italy dengan aku.. aku pun ape lagi.. aku bantai cakap melayu plak dengan kawan dia. Last2 pakat ketawa jer dua-dua. Hahahaha..

Tapi kali ni aku bersembang lama dengan Andy sbb chenta tgh drive. Dorang on the way nak pergi Bern. Hari tu pergi Zurich ambik amp. Kali ni pi amik piano plak. Ntah ape projek ntah. Nak jadi artis plak ker dorang nih? Wakakakaka..

Tiba2 riuh pulak si Andy ni nak bersembang. Aku dengar la dia tanya chenta words in italian and chenta tolong translate for him. Hua hua sangat comel.

Dia tanya bila aku nak gi sana. Aku hentam je ckp next year. Ecehh macam kompiden jek.. poyo betul. Hahaha.. Yang paling aku tak tahan.. dia cakap chenta byk cerita kat dia pasal aku. Hah! Aku ingat org lelaki tak bercerita sgt pasal perempuan sesama dorang. Baik cite pasal kete ker.. muzik ker.. bola ker.. Owh.. tersengih manjang.. maybe sbb chenta dah macam adik-beradik dia kot. Kalo bergaduh dgn girlfriend.. dia pi cari chenta. Kalo tengah bergayut kat phone dgn aku pun dia sanggup pi layan Andy tu kejap, lps tu br sambung layan aku pulak. Memang bestpren la. As for me.. I don't mind. Dorang dah kenal berkawan berbelas tahun. Aku ni kira orang baru dalam hidup dia. Takkan aku nak suh dia pilih antara bestfriend dan girlfriend. Kalau aku kena suruh pilih mcm tu pun aku rasa mcm nak mengamuk. Hahaha..

Yang pasti.. ada satu statement from Andy yang buat aku rasa nak melompat2 happy mcm nak pengsan. Statement yang aku tak pernah dengar daripada chenta sendiri. Apakah statement ittew??? Syyyy.. dendiam.. simpan dalam hati ;) tu pasal hati aku kembang setaman. Hahahaha..

Love is in the air.

8 comments:

ell_jay said...

pheeeeeewwwwwiiittt!!! ada orang angau lah!!!

cik-zura said...

hua hua.. obviously lahhhhh!!!!

Alinx said...

aku nak tau gakkk...apa tu apa tuuu...

cik-zura said...

bwek alinx :P dah simpan dalam hati.. hahahahaha

Alinx said...

cik zura dekutsss...xmo share...cittt~hahahahaaaa...
(saja ja dia wat hatiku sgt gatal mo tau)

cik-zura said...

tunggu la.. raya aji aku bgtau.. tak raya aji thn ni.. raya aji thn dpn.. wakakakakaka..

bkn dekut.. cuma takot nk excited..

Alinx said...

huhu, xpe la zura... rasanya raya aji ntah tahun bila la ko nk cakap...

cik-zura said...

alalalalalalala.. majuk.. :P bwekk... nnti pm la :P