Thursday, February 24, 2011

hangin satu badan

ALERT

Entry seterusnya merupakan entry emo




myeg suck big time!!!

Ada 4 hari lagi tarikh akhir rayuan nak bayar saman. Aku ada baki 3 lagi saman nak bayar. Total RM240 je pun.

Penat aku duk promote myeg kat SINI.. tapi tuba ko balas kat aku ya... ampehhh..

Masuk je website myeg.com.my tersebut... dah terpampang..


PDRM - ANNOUNCEMENT
PDRM servers are running at maximum capacity. If you are facing difficulties checking your summons details, please check after 6pm.
Lepas login, dah ready nk buat bayaran.. kat tepi tu dia tulis...
Fine lah.. proceed to payment.. nak buat bayaran pakai creadit card.. dah isi segala tok nenek details.. last2 dia kata..
WTF! Payment unsuccessful! Pale hutak.. 
Aku test plak nk bayar pakai meps.. dia akan link ke banking online punya website lah.. klik la memana bank yg korang guna.. perghhhhhhhhhhhhhhh... 4 jam pun tak login lagik!!
Hangin btul lahhhhhhh!!!!! 
Esok nak kena pi cari pos office atau tempat bayaran yang lain lah.. cilaka btul. 
Arghhh!!!

4 comments:

cik jijah said...

aku lagi haru mai.. last year siap dah kuar waran tangkap.. plus tadek discount.. gila betul.. 2.4k ko tau.. melayang mcm tu jek.. kalau tak abes la aku laki bini duduk dlm jel..

cik-zura said...

haa aku ada baca saman 2.4k ko tuh.. tp tak perasan plak pasal waran tangkap tu. aiyooo..

smlm kebetulan ada kawan update status kt fb.. dia tgh beratur nk byr saman.. wakakakak sapa suh buh status kt fb kan.. tak pasal kena bayarkan utk aku sekali.. muakakakak..

so now dah suci dah.. cleannn... muakakakak.. skang kita bawak kete secara berhemat la ye ^_^

along79 said...

sabar kak sabar....
sabar separuh dari iman...

cik-zura said...

opss.. hello along.. hihhi..
now dah cool dah ;) dah suci drpd saman.. ahaks.