Tuesday, June 23, 2009

award mesra mata from sis Alinx

Saya dapat award daripada cik alinx. Huhuhu.. selama aku memblog tak pernah pulak dapat award2 gini.. Kena tagging tu biasa la..

Anyway.. terima kaseyyy pada cik alinx.. Muachss!!!

Since aku tak ramai kawan-kawan yg juga blogger tegar.. So i just kept the award lah. Atau sampai masa terbuka pintu hati nak forward the award to someone else i met via online ni.. aku bagi lah.

Eh!!! Chop chop.. dalam ramai2 tu.. aku rasa.. cik puan lisz dan cik puan faze dan encik lankutu dan cik puan zura dan cik puan heda dan cik puan nadie layak dianugerahkan award nih jugek since dorang je yg tegar baca dan bg komen kt blog tempat aku merapu sorang2 nih.. ;)

oyya.. lupa plak nk bgtau.. kalo encik dan puan-puan sekalian nak tampal kt blog korang.. sukatilah...

3 comments:

azlan said...

Aper maksud anugerah nie..Anugerah Blog Mesra Mata...heheheh

cik-zura said...

ko terima dengan redho je la lannnn..

::cikgu liza:: said...

ehhhh... ada award lah... thank you.. best la award neh.. takde main ngetag ngetag..