Monday, June 29, 2009

RIP Jacko

Kecohhh!!!!! Kecoh satu dunia bila Michaeal Jackson meninggal dunia last Thursday. Even aku bukan lah big fans kepada mana-mana artis, tetap terkejut samalah bila news tu keluar.

Sesuai dengan berita tersebut... jualan album pun naik mendadak. Aku la di antara orang yang sibuk membeli. Kelmarin di Mid Valley aku sempat sambar se'album' kat Speedy. Harga RM39.90 for 27 songs. Including top songs such as Thriller, Bad, You Are Not Alone, etc. Lagu-lagu masa zaman Jackson 5 pun ada gak dalam album The Essential Michael Jackson nih.

Kiranya mcm good deal lah since aku pun tak berapa pasti lagu2 top mamat ni keluar kat album yg mana satu. Haha.. so that's why aku preferred album rojak yg mcm ni. Senang cite.

Semalam drive balik Cameron Highlands duk melayan la cd nih. 3 jam drive melalak. Fuhhh confirm sakit tekak. Hahaha..

5 comments:

anilezfa said...

wah boleh pinjam hhahhaha... try la layan lenka pulak :d. Bila nak mai umah leh melalak sesama

cik-zura said...

muleh muleh.. mo mantai maa.. kehkehkeh... tapi bila kala kah aku akan datang melepak di rumah anda lagi? ayyoo.. always tadak time..

cikgu liza said...

wacko jacko.. haiihhh.. islam ke bukan eh?

cik-zura said...

entah ler.. reported dah masuk Islam.. tapi takde confirmation dr tuan punya diri sampai la tuan punya diri gol.

Anonymous said...

Terima kasih atas maklumat menarik