Thursday, June 4, 2009

Mohd Arham Bookhari

Makkkkk!!! Nama panjang sedepaaaa!!!

Hahahaha.. introducing Mohd Arham Bookhari Bin Mohd Kamal Firdaus. Lenguh la tangan ko nak belajar tulis nama sendiri nanti ;) selamat maju jaya!!!

Anak si-Bye yang asik tidur sepanjang 2 jam kitorang menziarah hari Sabtu lepas. Sempat jugak la layan bola Liverpool lawan Everton. Eh ye ke? Bukan team lain ke? Hahahaha entah.. aku bukan reti pun bola-bola nih. Main petik jer..

Hajat nak menggomol si budak Arham ni tak kesampaian-lah sbb dia tido.. dan aku pun selsema time tu. Sudahnya bersembang sakan lah dengan emaknya sahaja. Ayahnya cuma tersenyum riang je. Lepas tu duk leka layan Qistina anaknya Suraya. Sangat comel dan sangat mengujakan. Asik menceceh bahasa dia. Hahaha.. letih juga nak melayannya. Tengah malam juga la sampai umah semula.

4 comments:

::cikgu liza:: said...

bye dah ada baby.. cutenye... ko jumpa dia lagi tak? kirim salam.. bye the way.. didie jemput gi wedding dia.. ko gi tak?

cik-zura said...

InsyaAllah aku gi. Ko gi tak?

::cikgu liza:: said...

tu yg aku mau!!! kalo ko gi.. baru aku leh gi.. segan lah aku nak jumpa kawan2 lama.. ko je connection aku yg paling rapat dengan ATPN.. hehehe

cik-zura said...

ko dpt jemputan kt umah ka kt hotel? aku dpt jemputan kenduri kt umah.. kehkehkeh.. nnti kita jumpa kt sana ek..

si Bye aku tak sure dia pi ke idak.. lupa mo tanya.. si Sue kompom pi lah.. ramai nih jemputan Didie budak2 ATPN. Dia ada senarai nama paling lengkap dan paling terkini setakat ini.