Wednesday, February 3, 2010

Boring Person

Since takde isu nak ditulis dan sungguh bosan yang amat rasa macam nak berhenti kerja dan mati masuk jel pulak nanti sebab tak bergaji nak bayar hutang.

Masa di ofis sering dihabiskan dengan tidak produktif. Ada idea macam mana nak atasi masalah tersebut? *sigh*

The only issue yang ada hanya 'chenta'. Lama2 besok meluat pulak nak baca blog aku yang tak berapa nak indah nih. Balik balik cite pasal buah hati dia.

Hmmm... dah tu aku nak tulis pasal apa? Aku malas nak cerita pasal hal ehwal semasa. Baik korang baca suratkhabar atau tengok Buletin Utama daripada baca pendapat aku yang tak berapa boleh diyakini nih.

Cuti Hari Wilayah yang lepas pun tak byk aktiviti yang aku buat selain facial, jadi baby-sitter, jadi driver ambil kak long balik kerja, berchatting dgn chenta, naik hangin dengan chenta sbb dia leka main poker daripada chatting dgn aku... grrrr...

Dah la aku bukan kaki games. Aku main game bodoh2 aje. Super Mario pun aku tak reti main. Tak pernah lepas level 2 pun. Haaa gelak lah... But this is me. Arwah mak tak ajar aku membuang masa dengan games and cartoon. Satu2nya cartoon yang aku suka pun ialah tom and jerry. Mungkin tu pasal aku tak pandai english sampai ke tua. Tom n Jerry kartun bisu tak bersuara. Hmmmm maybe...

Dan... yang aku marah2 orang ber'game' ni kenapa? Mental btul lah.

Anyway... aku sedang menghabiskan bacaan Quran errrr novel 9 Nyawa. Latest novel from my favs Ramlee Awang Murshid. Novel si Madeleine Wickham (nama lain Sophie Kinsella) pun tolak tepi dulu.. huhuhuhu..

See.. my life is bored! I am a boring person. What am I thinking when I first starting this blog?

2 comments:

cik jijah said...

aku baru jek habis baca twenties girl.. sebab in few days.. rasa mcm dah tak valid lagi nak baca.. heheheheheh..

cik-zura said...

alamak.. aku baru beli twenties girl tu.. blom start baca lagi... busy tak sempat... uwaaaaa...

ko jgn cite dulu... bg aku baca dulu ok ;-)