Monday, December 1, 2008

my new baby

Kelmarin aku beli new digicam as reward for myself. Hasil saranan daripada ME. Aku pun angkat Nikon Coolpix S610 walaupun cina kedai tu gila2 promote Ricoh kat aku. Tambah dengan insurance, extended warranty 2 thn dan 4gb sd card hanganya tetap berpatutanlah. Dapat free bagpack dan tuala mandi sehelai. Hahahaha...

Aku suka camera nih sbb gambo makro dia agak ensem lah. Here's sample gambo yang aku amik. Serangga ni namanya riang-riang. Bising bunyiknya. Sesat masuk dalam ofis pagi tadi. Hahaha.. tapi lupa plak nak ukur. Memang beso riang-riang nih... panjang dia dalam 7cm woo. Yang gambo bawah tu plak.. aku amik masa kat kedai time nak beli tu. Cantik tak?Yey... bleh la bergiat semula lepas nih. Berseri semula lah fotopages aku yang berhabuk tuh. tapi males nk upload kat sana. Huhuhu.. so.. see you around.. aku tampal kat sini aje sudah lah ;-)

Tambahan : Riang-riang tu patah kaki tu sebab staff aku pijak. Sian dia kan?

5 comments:

Aku said...

Ini macam punya macro, ulat celah gigi pun leh nampak me!!!
Hahahahaha

cik-zura said...

wakakakakakaak... nanti aku amik gambo byk2 lg..

Sharulazlan said...

gambo mantap...makro dia cantik..

ruzzlan2312 said...

Macro tu kalau dapat kat tangan aku, habis jadi DSLR - tapi kena gosok dengan tuala percuma tu dulu...

cik-zura said...

Terus jadi DSLR? fuhhh kena menuntut ilmu sehingga ke ampang nih. wakakakakakak...