Monday, December 1, 2008

Syukri's Wedding


Selamat Pengantin Baru Syukri dan Sue. Semoga bahagia dan berkekalan hendaknya. Amin! Aku memang suka pegi kenduri kawen kawan2 nih sbb time ni nak catch up cerita.

Si Ceqleen rupanya dah putus tunang dan dah pun bertunang semula dgn boyfren baru. Si Poknik pun dah putus tunang. Si Miza dan Enal bakal dapat menambah ahli keluarga tahun depan. Aliah pulak baru je habis master. Si Kumar masih lagi Mr.Kumar cikgu English kat Masai. Si Heda masih menten mcm dulu. Fuhhh.. menarik btul bercerita dan bersembang panjang dgn kawan2 aku nih. Sesampai je bukannya tuju makanan.. tapi melepak bercerita bergossip dulu. Tak ingat dah kat perot yang lapar. Hahahaha..

Sori lah.. gambo tak banyak. Aku suh Enal jadi photographer sbb pengantin sampai time aku tgh makan. Dia main snap ikut sukati aje. Hahaha.. takpelah.. nnti kita kidnap gambo kat album pengantin ;-)

1 comment:

Aziel Azhar said...

Dalam ramai² tu, si Kumar je yg tak berubah... hahahaa..tu baru betul maintain........ Ruginye tak dpt pegi...Lama tul tak jumpe che'leen & Poknik....