Monday, May 24, 2010

APC - done!

Sibuk.

Ya. Minggu lepas adalah minggu sibuk.
Sibuk menguruskan buku cenderamata APC.
Alhamdulillah. Hari ni segalanya berjalan lancar.
Tinggal confirmation utk perutusan daripada KSU dan KP sahaja.
Itu pun diuruskan oleh Bahagian Korporat.
Giliran aku pula mengerah bahagian lain buat kerja. Huhu..
Tadi aku dah serahkan softcopy design cover buku pada STM dan KEW.
Lega dihati. Boleh concentrate utk kerja hakiki pulak.
Banyak kerja hakiki tertangguh sbb urusan buku APC nih.

Anyway, alang-alang ke Sg.Buloh untuk finalised design dan
isi kandungan buku tersebut.. aku berkesempatan ke
IKEA menikmati meatball.
Hmm.. makan sorang2.. tak sedap mana pun kan ;-)

Sempat juga la aku membeli quilt cover 1 set saiz queen
yang hanya berharga RM39!!!!
Bleh meroyan kalau tak beli. Hahahaha..

Sesungguhnya saya agak happy di hari Isnin yang mulia ini.
Facial clarins pada hari Sabtu lepas pun membawa
pulang kasut vincci 2 pasang.
Ya. Saya sudah sangat lama tidak menshopping sorang2.
Owhh.. nikmat menjadi perempuan.

Maka kita tunggu aje lah hari Anugerah Perkhidmatan
Cemerlang pada 3 Jun depan hokeh.
Ada rezeki nanti turn aku pulak naik pentas dapat
cheque seribu $-) pakcik kayo..

p/s: ada yang bertanya apasal tak tepek cover buku APC yang riuh sangat diblogkan inih? special sangat ke sampai aku mengadu berentry2? hmmm... mintak maap.. harta intelek.. kalo ko ditugaskan untuk urus buku APC kat jabatan ko... ko pikir lah sendiri camne nak buat dia cantik, lain daripada yang lain.. tak dapek den nak nolong... wakakakakaka..

ya.. saya kedekut. ko nak idea.. meh belanja aku laptop.. tak banyak.. aku nak sebuah je.. :D *wink*

4 comments:

cik jijah said...

a laptop for an idea.. ganas mung che zura... hahhaha!

cik-zura said...

Hahahaha.. aku saje dengki takmo tepek kat sini... aritu aku letak gambar 5S kemain ramai org google.

Tu pasal la saja sergah.. kalau dorang nak tiru or nak idea, dorang bleh bg comment tanya elok2.. ye tak? ;-)

ena said...

aku nak nengok wei! sila emel ke aku. sbb tahunn ni takdapat p tgk org kaya naek pentas...

cik-zura said...

ko nk tgk ape lin? cover buku apc? nnti aku emel.. ape email add ko? hahaha.. seronok gak nk pegi tgk org naek pentas... jadi cheerleader pun ada sbb bos aku naik pentas. hahaha..