Friday, August 28, 2009

update kedinginan..

7 Ramadhan. Aik baru seminggu kita berpuasa?

Rasa macam dah lama. Huhuhu.. cuaca di Cameron Highlands ni kemain sejuk. Tambah pulak hujan di pagi2 hari.. confirm tak bersahur la aku ;)

Bila aduan dibuat kepada encik chenta... dia cakap "sejuk macam mana ek? tak bleh imagine lah.."

Huk elehhhh!!! Mentang2 tempat dia bersalji bagai dikala winter nanti. Takpe.. cameronian sahaja yang faham perasaan live and work at Cameron Highlands' cool weather.

Ape aku merepek? Yaaaa apa mau heran? Memang blog tempat merepek. Kehkehkeh..

Tadi aku baru settle buat auditting 5S. Wahh zon lain sume dah advance. Zon aku je yang terhegeh2 baru nak start. Hmm.. takpe... biar lambat asalkan hasilnya cemerlang!!! Audit punya audit.. terjumpa ulat gonggok gergasi tu lagi. Ingat tak? Klik sini.

Tak pastilah ulat gonggok yang sama atau adik-beradik dia yang lain. Hahahaha... very the teruja you know... aku kuis2 dia dgn payung. Ewah.. berani nampak!! :P bwekkkk!!!

Kemain cantik zon lain dihias. Zon aku plak masih huru-hara. Hahaha.. Adei.. petang ni ada meeting osc. Lepas meeting terus balik KL sampai cuti Merdeka. Agak susah hati sbb Kak Long order strawberry sampai 30 paket. Ayyo!!! Sapa nak makan strawberry byk2?

Oooo.. rupanya Kak Long nak buat sedekah kat jiran2. Ok.. ok.. ckp la awal2. Jap lagi kena call uncle tanam strawberry so dia bleh pack kan sesiap.

Err ada sesapa lagi nak kirim?

2 comments:

cikgu liza said...

aku nak kirim!!!.. heheheee.. camno lah aku nak amik dr ko mai..

cik-zura said...

haa aku pun nk bg soalan yg sama... aku pos kan karang.. kulat je la yg sampai kat post box ko.. wakakakaka..