Thursday, May 28, 2009

Ulat Gonggok

Ulat gonggok size 5 ditemui!!!! Muahahahaha!!!

Dalam pada semua warga kerja Majlis Daerah Cameron Highlands tengah sibuk mengemas ofis.. Muncul seekor gergasi!!!! Giant ulat gonggok.

Sebenarnya entry kali ni berkait rapat dengan entry aku yang terdahulu Binatang Gebu dan Montel yang sering ditemui di Cameron Highlands nih. Serangga yang biasanya kita tgk kecik.. mmg besor dan sihat walafiat di sini.

9 comments:

Sharulazlan said...

sepanjang kaki ko ler..heheheh..lain kali letak la atas kaki masa amik gambo tue...hik hik hik

::cikgu liza:: said...

bapok besar!!!!

cik-zura said...

hahahaha.. bukan aku sorang je kagum dgn ke'giant'an ulat gonggok nih..

uwaaa ko gila lan nk suh letak ulat nih atas kaki. tak pasal arwah je ulat tu kena pijak.. hahaha.. masa amik gambar ni pun kecoh gila menjerit sbb kena zoom dekat2.. budak2 ni plak sibuk takut2 aku...

laju woo ulat ni jalan.. mentang2 kaki dia byk.. hahaha

anilezfa said...

Tolong la beli kasut baru ... ahhahaha aku malas nak komen pasal ulat tu ... kasut tu tukar la weh

cik-zura said...

errr sudah sampai time kena beli kasut baru ker? elok lg tu... kahkahkah..

takde mood nk shopping ar.. tp voucher jusco aku ada RM140 nih... jgn jeles ya ;)

azlan said...

taknak guna kasik aku..sekejap je aku habiskan...

cik-zura said...

bwekkkk!!! disebabkan susah nk dpt voucher jusco sampai 140.. mari kita beli kasut 6 pasang..!!! kahkahkah!!!

angah 360 said...

menatang nie mkn per ar?
aku ade bela sekor....
sayang plak klu menatang nie mati....
nak makan ader sekor jer cian plak

cik-zura said...

angah : ulat gonggok makan apa ha? ntahhh... dia mkn daun segar kot.. huhuhuhu.. seriously aku tatau menatang ni makan ape.. ko yang bela takkan tatau dia makan ape..